Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед
От няколко дни активни граждани в социалните мрежи разпространяват снимката на мъж от Камено, Бургаска област, който преди седмица стана печално известен с една срамна снимка, на която показва неприличен жест на паметник на Васил Левски. Бургазлии, а и не само, твърдо са се заели да намерят злосторника и сами да потърсят справедливост за долната му постъпка. Из мрежата се разнасят колажи, на които на час по лъжичка се предоставя информация за въпросния мъж.

Колажите са споделени от Facebook потребители близо 7000 пъти. Хората са убедени, че полицията няма да си свърши работата, а за постъпката си мъжът ще получи най-много смъмряне. Според тях той трябва да бъде съден от народа и улицата, за да разбере, че никога вече не трябва да се гаври със светините на България.

Oще по темата

Гражданите издирват автомобил, на който се е снимал Лайфа, получили са информация, че е в Гърция, както и други подробности.

Ние питаме, нормално ли е хората да търсят саморазправа и да правят лично проучване или най-сетне полицията трябва да се намеси, преди да се е случила някоя беля?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Някой

преди 8 години

МХМ полезна информация. Тъй и тъй ще се ходи към Бургас.

82

Анонимен

преди 8 години

Дайте го на агитките!

81

x

преди 8 години

Кой питате? Питайте в полицията, защо питате тук?

fallback