Снимка: Булфото, ахрив
fallback

При специализираната полицейска акция в Игнатиево са задържани 13 души, събщи Ивана Милева от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Варна.

Акцията започна рано тази сутрин съвместно с НАП – Варна, РД ДНСК – Варна, служители от Община Аксаково и жандармерията.

Oще по темата

Осъществени са проверки на 10 адреса в града, на изградените контролно-пропускателни пунктове са проверени общо 124 лица и 28 моторни превозни средства. Съставени са и 9 акта. 

Задържани са 11 жени и 2 мъже, на възраст от 17 г. до 61 г., като всички те са познати на полицията във Варна. Три от задържаните жени са установени като евентуални извършителки на конкретно престъпление – джебчийска кражба.

Активните действия на полицията по направление на джебчийските кражби продължават, допълни Ивана Милева.

Както Dnes.bg писа по-рано арестите са свързани с разкритията, че джебчиите от Игнатиево буквално си купуват спокойствие по време на "работа", като плащат по 2000 лв. на човек от полицията, за да се трие веществено доказателство, или пък 10 000 лв. такса, за да не те закача охраната в мола, в който се извършват кражбите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

да си глупав не е ле

преди 8 години

До АнонименДедите им са си от България бре аркадаш, те са граждани на тази държава както и ти, кого от къде гониш

15

младен

преди 8 години

Как се постига добър стандарт на живот и добър бизнес климат за чуждестранни инвестиции?...като ДЪРЖАВАТА изкарва веднъж годишно корумпирани политици и чиновници на стадиона за разстрел наред с нарко дилъри и всякаква долна папплач!!!

14

АТАКИСТ

преди 8 години

НАП ДА НЕ СЕ ОПИТВА ДА ЗАБЛУЖДАВА ОБЩЕСТВОТО АМИ ДА ПОДГОНИ МИНИСТРИ ДЕПУТАТИ ПРЕЗИДЕНТА МИН ПРЕДСЕДАТЕЛЯ---УЛИКИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРИ ТЯХ В ИЗЛИШЬК---ЦАЦАРОВ СЬЩО МЬЛЧИ КАТО ПУЯК

fallback