Снимка: Dnes.bg
fallback

Добрата комуникация и бързите действия на полицията осигуриха мирен протест в Гърмен, съобщават от пресцентъра на МВР в отчет на днешния протест.

От вътрешното министерство посочват, че протестът е минал без напрежение и значителни нарушения на обществения ред.

Oще по темата

Малко след приключването на протестното шествие, мъж от Гоце Делчев, във видимо нетрезво състояние, е нанесъл удари с бухалка по служебен автомобил на БНТ.  Полицията веднага е задържала 30-годишния мъж.

Екипът на телевизията е подал жалба в РПУ „Гоце Делчев“, в резултат на което започнаха процесуално-следствените действия по случая.

Гражданският протест в Гърмен започна в 12.00 часа на централния площад и продължи с мирно шествие, в което участваха около 1000 души. Към 13.30 часа шествието се насочи към кв. "Кремиковци“.

До приключването на гражданския протест към 14.00 часа е регистриран един инцидент, при който са хвърлени два камъка и бутилка по полицейски служители, охраняващи шествието. Стартирано е досъдебно производство.

Първостепенна задача на полицейските служители бе опазването на обществения ред в селото и сигурността на жителите, отчитат от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

с

преди 8 години

За пореден път си свършиха работата - опазиха ромите, тоест опазиха електората на ГРОБ и ДПС-то. Браво, милицията пази , бие българите. И какво излиза, ние обикновените, изхранваме двете най- групи биологични единици у нас - "ромите" и милиционерите. И от двете групи няма никаква полза, и двете ни живеят на гърба.

29

ад

преди 8 години

Всички маскирани,- вън от протестите!

28

Анонимен

преди 8 години

Герои...... какъв подвиг на полицията

fallback