Снимка: Dnes.bg
fallback

Един загинал и един ранен – това е равносметката от тежка катастрофа между тир, микробус и две леки коли край Пловдив. Инцидентът стана този следобед на пътя за Кричим в района на Кадиево.

По първоначална информация лек автомобил “Опел” навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в тир и в микробус. Шофьорът на колата, на 66 години от село Триводици, е загинал на място.

Междувременно, за да избегне челен удар с камиона, лек автомобил “Сеат”, управляван от 39-годишна жена от Ново село, излязъл извън пътя и попаднал в канавка. Водачката е откарана в болница без опасност за живота.

На място пристигнаха няколко екипа на „Пътна полицията” и автоексперт, който разследва инцидента.

"Карат много бързо, заради високата скорост е войната по пътищата”, смята друг шофьор от мелето.

Няколко часа пътят за Кричим остана затворен, а трафикът се отклоняваше през обходни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 8 години

Защо трябва да стават такива неща мамка му? Къде тръгнал тоя? До тоя под мене.Ако живота ти поеме към дъното не по твоя а по чужда вина,ще искаш ли да си по-добър бе Гане?

5

един от пътуващите

преди 8 години

Стига сте съдили другите.Лека му пръст на човека.Колко малко е нужно да станем по добри????Всеки го може,но не всеки го иска.

4

един от пътуващите

преди 8 години

Защо е нужно да се коментира изобщо подобна ситуация.Нима тези които коментират са по добри шофьори и застраховани от такива инциденти?Аз всеки ден минавам по тази отсечка и съм се нагледал на какво ли не.Българинът като цяло няма и елементарна култура на пътя.Ние просто сме пълна пародия на шофьори.Защото няма солени глоби и съвестно правосъдие което да е безкомпромисно при потъпкването на закона за движение по пътищата.

fallback