Снимка: Facebook
fallback

18-годишната абитуриентка Рауда Кханса от Бургас е обявена за издирване. Девойката е в неизвестност вече седми ден.

Тя е ученичка от 12-ти клас в СОУ "Константин Преславски". "Рауда присъства на изпращането на класа на 14 май в училище. Взела си е служебните бележки за явяване на матура, всичко в поведението й е било нормално", сподели пред "24 часа" директорът на училището Мартин Илиев.

Тъй като 14 май бил последният учебен ден, от тогава никой от учителите не бил вижда Рауда. По данни на нейни познати вечерта на 14 май тя е празнувала с випуска си в заведение в Морската градина. Следите й се губят след това, тъй като момичето не се прибрало вкъщи.

Според непотвърдена информация по време на купона в заведението Рауда разменила няколко остри реплики с майка си по телефона.

Тя не се появила и за матурата по български език на 20 май и това съвсем изплашило родителите й. Бащата на абитуриентката е от ливански произход, но семейството от години живее в България.

В СОУ "К. Преславски" девойката завършва стопански мениджмънт. Съученици на изчезналото момиче твърдят, че то не е употребявало наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

qwerty

преди 8 години

Дано да е живо и здраво момичето и да се прибере при родителите си. Офтопик : Този случай ме подсети за един друг през 2013г, за щастие не от България. В ютюба напишете Elisa Lam. Ай със здраве.

4

авергхт

преди 8 години

Що за родители са това? Детето им не се е прибирало вкъщи от 5 дни, а те тръгнали да се притесняват чак когато разбрали, че момичето не се е явило на матурата. След като родителите са толкова повърхности и безотговорни, как да очакваме техните деца да бъдат свестни хора, как?

3

optimist

преди 8 години

Дано да е жива.

fallback