Снимка: Архив Булфото
fallback

Окръжната прокуратура - Кърджали привлече днес като обвиняема 19-годишно момиче за това, че на 11 май умишлено е умъртвила 20-годишния Б. Р. Х. от село Жинзифово, съобщиха от Прокуратурата.

Както Dnes.bg писа, труп на 20-годишен мъж е открит в землището на кърджалийското село Широко поле. Момчето е загинало от прободна рана в гърдите.

Oще по темата

Обвиняемата е задържана с прокурорско постановление за 72 часа.

В хода на разследването, извършено съвместно с МВР, 19-годишната е направила самопризнания и е оказала пълно съдействие на разследващите органи.

Окръжната прокуратура ще поиска постоянна мярка "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Осман паша

преди 9 години

до Ангел 31 ангел ли си дявол ли си не те знам ама говорим явно за различни неща...говоря за чест и достойнство и за правото да се защитиш и какво общо с това има Анадола...Анадъмно!!!

24

Ангел

преди 9 години

Османее ,точно пък ти най -малко имаш право да говориш.Такива извращения правите вие над жените ви че ако тръгнат да ви отмъщават трябва с *** нож да ви режат!!!!Ай бегом в анадола!

23

Осман паша

преди 9 години

До Анонимен 27Не съм забравил къде се намирам в цял свят се държи на честа и достойнството ама явно за теб това са празни думи...ако някой се изгаври с дъщеря ти сигурно ще го съдиш за" пропуснати ползи" и като ти даде някой лев ще си доволен и ще му простиш и даже можеш да го превърнеш в бизнес... Анадъмно!!!

fallback