fallback

Общ преглед

Служители на общината в Хасково и РДНСК след дълго отлагане пристъпиха към премахване на незаконно построени къщи в хасковския квартал "Орфей".

За да запазят строителните материали, ромите се споразумяха с представителите на властта сами да съборят къщите си до край на май. Според решението трябва да бъдат бутнати 4 незаконни къщи на ул. "Могила".

Постройките са обявени за незаконни още преди години, след като съседи от блоковете до тях са подали жалби. В къщите живеят около 40 човека.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

???

преди 8 години

И къде е Цветан Василев,а какво стана с квесторите от КТБ.А бе тези закони само за бедните ли са,каквито са 80 процента от българите?

14

Анонимен

преди 8 години

Къдее другарят местан нали това е неговият електорат?? За избори ги търси а когато трябва да им помогне да си купят места и да си построят къщи го няма никакъв. Обаче само пищи за етничиският мир. Е този етнически мир рано или късно в такава война ще се превърне че местанчо няма да може да си намери място.

13

Кукувица

преди 8 години

А блоковете законни ли са? Развитият социализъм ги строеше на чужда земя. После изведнъж станаха законни. Вдигнаха ръка политиците и хоп- всичко е законно. Една държава престава да съществува, когато управляващите не спазват законите, които те самите са измислили и гласували.Какво остава за римляните? Те така и не могат да четат. Те могат само да гласуват.

fallback