Кметът на Хасково Георги Иванов. Снимка: Булфото
fallback

Окръжната прокуратура в Хасково се е самосезирала и е започнала проверка на кмета на града Георги Иванов, съобщава bTV. Поводът е разследването на телевизията за имотното състояние на градоначалника.

Окръжна прокуратура вече е образувала предварителна проверка за неплащане на данъци. За целта са дадени указания да се провери собствеността на имотите и автопарка на Иванов и съответствието им с декларираните официални доходи.

Oще по темата
Предвидена е пълна проверка и на търговските дружества, в които участие имат съпругата на кмета и свързаните с нея лица, както и на земите, които са придобили.

Както стана видно от репортажа на телевизията, хасковският кмет Георги Иванов разполага с имот, който според специалисти струва между 2 и 2,5 млн. Лева. Домът му разполага с басейн, кемпер, къща за гости, оранжерия, детска площадка и кей на язовир "Клокотница", до който е изграден палатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Google Earth

преди 8 години

Влезте в Google Earth, отидете на язовир Клокотница(Югозападно от едноименното селище) и разгледайте кметския имот и други бижута, които не са евтини рибарски колибки и продължете с въпросите: Каак? От Къдее е всичко това?

20

никой

преди 8 години

браво на кмета, граби докато можеш, той вече е окрил около 20-30 мил. , така че няма какво да му направят, голям си...бягаите българи от тази страна... спасение има

19

Берлин

преди 8 години

Невинен е! Виждам го изписано на лицето му. Хахахахаха... :)))

fallback