Снимка: Facebook

След асфалтираните дървета във Видин и Харманли, ново безумие потресе потребителите на социалната мрежа.

Стълб "се кипри" насред новоизградено пътно платно. Дървеният кол стърчи на пътя за Музея на киселото мляко в село Студен извор.

Нелепицата уловила Ралица Згалевска. Възмутената жена публикува фрапиращия фотос в личния си профил във Facebook, а към него прибавя текста на мейл, който изпраща до община Трън, Агенция Пътна инфраструктура и Министерството на регионалното развитие и благоустройство.

Още по темата

"В съботния ден (2 май 2015 г.) със семейството ми се разхождахме из района на Община Трън, отидохме и до Музея на киселото мляко в Студен извор. На пътя - очевидно новоизграден - малко преди да стигнем до музея видяхме да стърчи стълб.

Из целия район настилката на пътищата изглежда новоположена, но липсва маркировка. Това ни кара да предполагаме, че дейностите все още не са приключили и този стълб няма да остане така, а ще бъде отстранен във възможно най-кратки срокове, тъй като е предпоставка за пътнотранспортни произшествия", пише Ралица.

Жената получава неофициален отговор от служителка на общината, който гласи следното: "Стълбът ще бъде преместен. Тъй като това е съоръжение на ЧЕЗ са пуснати необходимите документи за преместването му, но процедурата е много бавна. Моля да имате предвид, че строителството все още не е приключено!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase