Снимка: архив, Булфото
fallback

Момиченце на 2 години от търговищко село е с опасност за живота в следствие на множестно наранявания, съобщава BTV.

Към момента не е ясно при какви обстоятелства са получени раните.

Първоначално момиченцето е настанено в болницата в Търговище с множество синини по тялото, а впоследствие заради тежкото му състояние е транспортирано до болницата във Варна. Извършена му е спешна операция. Детето е с опасност за живота.

Майката е на 22 години. От миналата година живее с 30-годишен мъж. Той е категоричен, че не е бил момиченцето, не вярва и майката да е извършителят. "По принцип се държи добре, понякога си изпуска нервите, виждал съм я да поплясква", разказва той.

От полицията обясниха, че детето е било прието в търговищката болница на 30 април, а на следващия ден е транспортирано във варненската Света Марина.

Проф. Виолета Йотова обясни, че момиченцето е с множество травми с различна давност, което буди съмнения.

По случая се води разследване от прокуратурата в Търговище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

бгмама

преди 8 години

АкО някой иска да затрие собствената си семка ме боли по-малко отколкото ако пробва да затрие моята, капиш? Утре като вляза да раждам искам акушерката да знае, че ако косъм падне от главата на детето ми, ще гние по затворите! А опасност от това да пребия собственото си дете не съществува, така че случаяТ го чувствам по- далечен. И все пак, дано се оправи душичката, никое дете не заслужава подобно насилие

27

Анонимен

преди 8 години

Айде сега мамите да се организират на протест!Когато вчера спорех за акушерката, точно това имах предвид - не дали е виновна, а сеирджийския характер при тълкуването на събития, за които обективността е под въпрос, но меракът за лично правосъдие и правораздаване - бол.

26

men

преди 8 години

А кой го е закарал детето в болницата ? Какво значи понаплясквала го ? Как пък все не е ясно кой го е направил ?? Аман ! Дано детенцето оцелее.

fallback