fallback

Общ преглед

От няколко дни по магистрала "Марица“ от Димитровград до Харманли тече дейност по полагане на асфалт, съобщава Агенция "Булфото".

В момента две машини работят по полагането на последният, износващ слой асфалт по северното й платно, след което ще се прехвърлят на южното.

На двете детелини край Харманли е монтирано осветление, на места, където трябва да се укрепи брега, бяха поставени габиони (кошове от стоманена тел, пълни с камъни).

Очаква се в края на май всичко да е готово и отсечката от Харманли до Димитровград да бъде пусната в движение. Участъкът трябваше да е готов преди две години, но заради финансови проблеми не е завършен навреме.

Преди дни министър Лиляна Павлова инспектира строежа на магистрала "Марица". Тогава тя увери, че отсечката между Димитровград и Харманли ще бъде пусната в експлоатация до края на май месец.

Другият участък - от Оризово до Димитровград, където бяха открити 8 археологически обекта, ще бъде готов до месец септември. По думите на министър Павлова крайният срок вече не подлежи на коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

Ем време беше,поне както казва колегата турските камикадзета да се трепат на магистралата,няма да затапват движението и няма да врязват в къщите и колите на хората!

10

Коментатор

преди 8 години

Благодарим ти вожде за прекрасните пътища. Ти си наш бащица.

9

до 9

преди 8 години

този "сайт" ако незнаеш е "сайта" на ястребите-за това

fallback