Срутеният хотел. Снимка: Impact Press Group
fallback

Част от хотел в курортен комплекс “Слънчев ден” край Варна се срути при ремонтни дейност, съобщи агенция Черно море.

Работник е загинал, съобщи д-р Антоанета Касабова, зам.-директор на ЦСМП – Варна.

Oт полицията уточниха, че в стара сграда, която е в процес на събаряне, се е случило неконтролируемо срутване, в резултат на което се знае със сигурност, че има един загинал, а трима души се издирват.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 9 години

Да от обичат да изрязват дебелите арматури около колоните,разчитайки,че бетона ще държи сградата.Обикновено с големи чукове разбиват бетона по ъглите на колони и трегери,след което с резачи обезкостяват арматурата.В Добрич в. Новопостроени халета на Метал маяк през 90 те години вадеха арматурите и на 5 6 Етажни административни сгради.Имаше жертви,но не се отказваха.

33

АЗ, проклетникът

преди 9 години

Не бойте се деца за утрешния ден! Накрая ще се окаже, че затрупаните САМИ са решили да берат желязо, защото това не било кражба. Преди това са брали тухли и керемиди, поникнали и небрани с години...През онея години...Тогава брането на тухли и керемиди беше уредено с превоз до местата, където ги правеха за около 15 денонощия...Берачите бяха все още неразвъдени и редовни се приобщаваха в МВР, пардон редовно се интегрираха...

32

LILI

преди 9 години

Не трябва са се случват такива неща,не живеем в 15 век,но моля ви спрете,че по всички новини,телевизии,сайтове се върти все това.

fallback