Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Жена загина, след като автомобил ГАЗ-66 се преобърна в гориста местност край Върбица, област Шумен. Сигналът за инцидента е получен вчера в 18 часа. По първоначална информация в камиона са пътували 37 души, информират от здравното министерство.

Изяснено е, че в товарния автомобил са пътували хора от Върбица, наети да берат див чесън в гората.

Веднага след подаването на сигнала на място са пристигнали екипите на ЦСМП Сливен и ЦСМП Шумен. 25 души са пострадали след инцидента. Трима от пострадалите са прегледани на място и освободени. Една жена, на 56-годишна възраст, от Върбица, е починала на място при инцидента.

21 души са преминали през Спешното приемно отделение на МБАЛ Шумен. Жена в кома е хоспитализирана в реанимация, на останалите – с политравми, фрактури на крайници и ребра – е оказана спешна медицинска помощ.

Екипите на ЦСМП Шумен докладват, че към момента от тях не е изискана допълнителна логистична подкрепа.

Водачът на товарния автомобил (41 г.) от Върбица е правоспособен. Пробата му за алкохол е отрицателна. Изясняват се причините за пътното произшествие, уточниха от шуменската полиция.

Министерство на здравеопазването следи ситуацията и е в готовност да реагира при необходимост, съобщиха от ведомството.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

оцеляваща българка

преди 9 години

ИМА РАЙОНИ,КЪДЕТО БЕДНОТИЯТА Е ГОЛЯМА И КОГАТО И САМИТЕ ХОРА СА ПРОСТОВАТИЧКИ,ТОВА Е ЛЕСНА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ МОШЕННИЦИ!ХОРАТА НЯМАТ ИЗБОР И НИКОЙ ИСТИНСКИ НЕ ИМ ПОМАГА,А ИЗПОЛЗВАТ ТОВА-ТОВА Е БЯЛО РОБСТВО!ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ТАМ В РАЙОНА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ И ВЪПРОСЪТ ДА СЕ ОТНЕСЕ ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД: И АЗ ЗНАМ,ЧЕ В ТОВАРНА КОЛА В КАРОСЕРИЯТА Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПРЕВОЗВАТ ХОРА.КОЙТО ПРИТЕЖАВА КАМИОНА ДА ПЛАТИ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ОТ ДЖОБА СИ И ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА.КОЙТО Е НАЕЛ ТЕЗИ ХОРА И НЕ ИМ

33

Анонимен

преди 9 години

Аве днес нощес ТОВА е линейка и що търси за гъби

32

ФАШИСТ

преди 9 години

до 39 Аз - кажи речта си , пред теб не се перча ! ела ми в гората да сечеш незаконно и ще видиш мечка как те гази , или си от "дървената мафия "- МОРАТОРИУМА ЩЕ БЪДЕ ПОСТОЯНЕН !

fallback