Снимка: Булфото
fallback

Временно е ограничено движението в участъка от км 8 до км 9 по автомагистрала "Люлин", между първи и втори тунел в посока София, поради свлачище, съобщават от МВР.

Движението се осъществява двупосочно в платното в посока Перник. Водачите на моторни превозни средства трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в участъка от автомагистралата, предупреждават от полицията.

От там припомнят, че скоростта на движение е ограничена до 90 км в час в два  участъка от магистрала "Тракия", на територията на областите Пазарджик и Пловдив - между км 63 и км 90 и между км 119 и км 133.

По магистрала "Хемус" скоростта е ограничена до 90 км в час в областите Шумен и Варна. В област София скоростта по магистралата се ограничава до 120 км в час от км 8 до км 42.

Поради появили се пукнатини в участък от магистрала "Струма", е ограничено движението в област Кюстендил - от км 317 до км 318.

Затворени за движение са проходите Златишки, Върбишки и Троянски. За тежкотоварни автомобили е затворен Дюлинският проход.

Моторни превозни средства над 10 тона не могат да се движат в проходите Котленски, Твърдишки и "Вратник", а над 12 тона - в проходите "Петрохан" и "Шипка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

лесничей

преди 9 години

Никога преди 1990 г. не е имало свлачища или наводнения . Сега изсякоха горите и продадоха трупите в Турция . Всеки срещу минимален рушвет си строи където и каквото поиска . Зарибиха язовирите и ги ползват като рибарници. При това положение никое правителство не ни е виновно , виновни сме ние хората със своята простотия и алчност . За съжаление в близките 20 години това ни чака .

3

Анонимен

преди 9 години

Скъпо удоволствие - да построиш магистрала голфстреем за да може винкелите да одат до сирищник!

2

Анонимен

преди 9 години

На Великден Бойко Борисов тържествено ще открие свлачището.Ще има коктейл със сандвичи от асфалт, супа от дребен чакъл и цариградски кюфтета от лентички.

fallback