Снимка: Булфото
fallback

Над 100 000 израелци се очакват в морските ни курорти през това лято, обяви почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов.

Тези цифри показват ръст от 100% в сравнение с миналата година, въпреки че по планирани полети от Израел на този етап увеличението е 12 на сто, съобщава “Монитор”.

Oще по темата
В четвъртък бяха посрещнати първите туристи от Израел, които са настанени в най-големия черноморски курорт Слънчев бряг. Първите туристи ще останат у нас само три дни, но през това време ще могат да се насладят на красивата природа и да видят морето.

На този етап израелците са единствените туристи по Южното Черноморие в навечерието на великденските празници. В Албена вече посрещнаха първите германци, а румънските туристи, които са основните гости по това време, също ще останат по Северното Черноморие.

50% по-малко туристи за това лято се очакват по морските ни курорти, толкова е спадът при ранните записвания, отбеляза за вестника зам.-председателят на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Веселин Налбантов. Той призна, че сезонът на практика се съкращава, тъй като първите хотели в най-големия черноморски курорт ще отворят едва през май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Анонимен

преди 9 години

"Не бойте се, деца! Израелците опознават следващия Ерец Исраел. Вече са изкупили доста българска земя чрез подставени лица. Знам достоверно за СЗ България. Ние сме следващата Палестина."разбрах че вече са опознали *** и сестра ти на магистралата и повече не щат и да стъпят в БГ заради тебе!!! сега плащай компенсации на хотелите!!!

82

Анонимен

преди 9 години

Ще трябва ли да се обрязваме? Само кашерна храна ли ще ни дават? Ами аз като обичам свинско и шаран с кисело мляко? Ще звучи ли "Хава нагила"? Ще построим ли една "Стена на плача" - мащабна задача, като за "Главболгарстрой".

81

Анонимен

преди 9 години

Не бойте се, деца! Израелците опознават следващия Ерец Исраел. Вече са изкупили доста българска земя чрез подставени лица. Знам достоверно за СЗ България. Ние сме следващата Палестина. Не се бойте от руснаците - те даже са ни нещо като гаранция. Няма да ударят страшно по Сарафова - на няколко километра, в Поморие има много техни.

fallback