Снимка: Reuters, архив
fallback

Васил от Горни Лом е на 22 години. Запознал се с Янка преди малко повече от година, когато тя била на 15.

Твърди, че не е знаел на колко години е момичето. Не я е питал, а и мислил, че е някъде към 20-те, разказва той пред bTV.

Прибира я в бащината си къща и тя бързичко забременява. Отива на преглед, а лекарите подават сигнал към "Закрила на детето".

Викат Васил в съда. Наложили му 1000 лева глоба. Искали и да го осъдят. Няма представа откъде ще вземе толкова пари, за да плати. Защото е безработен.

Чака кметът да му осигури работа, тъй като е спечелил симпатиите му.

Илиян Михайлов, кмет на село Горни Лом казва, че Васил е работлив и кротък мъж. Слушал го, затова щял да му търси работа.

Васил не е първият с булка-дете. В махалата това си е и закон и традиция. Местните жени са на мнение, че трябва от рано да се хване мъж, да не стане така, че после никой да не ги иска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

До Природни закони

преди 9 години

Прав си, ако живееха в гората и се издържаха сами.Но те живеят в нашата държава и бързат да започнат да създават деца, заради детските надбавки и платеното майчинство, та да има за ядене, цигари и ракия.А това вече създава бъркотии според нашите закони - хем трябва да им се дават пари и да им опрощават неплатените сметки, хем това чувствително намалява нашите доходи по косвен път.

20

Анонимен

преди 9 години

Винаги така лъжат - не знаели, че булката е малка. Пък и тя не е булка, защото брак не се сключва, а се прави тържество, с което приключва покупко-продажбата. Някой дава пари на родителите и взима от тях малолетната им дъщеря, за да прави секс с нея.

19

Анонимен

преди 9 години

добре,де! глобили го 1000 плева, защото му е за пръв път и не е знаел! ами ако го повтори и продължи да забременява момата, като прави рецидив, въпреки че вече знае, какво правим?!

fallback