Снимка: МВР
fallback

Областната дирекция (ОД) на МВР-Видин издирва 15-годишната видинчанка Камелия Павлинова Цветанова. Това съобщиха от ОД на МВР.

Непълнолетното момиче се издирва по молба на майка му от 10 март т.г., когато напуснало дома си и оттогава е в неизвестност.

В същия ден то е обявено за общодържавно издирване.

Камелия на ръст е около 155 см, с дълга кестенява коса и кафяви очи.

От ОД на МВР умоляват гражданите, които разполагат с информация за Камелия Цветанова, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

С

преди 9 години

с децата.Трябва дя се научим да гледаме света през техните очи.Не е срамно да се търси и помощ от специалист,ако ние не можем да се справим като родители.Вместо да опюлвате детето замислете се ако е истина, че има връзка с по-възрастен мъж,защо ли е така?Защото това е човекът,който липсва в семейството - бащата.Децата са отражение на нас възрастните и като държание, и като поведение.Това момиче просто няма механизми да се справи със ситуацията,с която се е сблъскало.В нейните очи това е решение

19

С

преди 9 години

Дано е жива и здрава. Но за пореден път се убеждавам,че проблемите тръгват от семейната среда.Заминаването на бащата в чужбина автоматично предполага липса и чувство на изоставеност.Детето има нужда и от двамата.Майката се старае да контролира по-строго, защото авторитета на бащата липсва.А детето съвсем логично се съпротивлява/пубертет +семейна среда като фактор/.Резултатът е този.Трябва да се замисляме като родители какво причиняваме на децата си волно или неволно.Трябва да се разговаря много

18

Случаен

преди 9 години

На крива ракета космоса й пречи. Та и на вас, за каквото и да става въпрос все Бойко ви е виновен. Не ви ли омръзна от едни и същи изрази? Ами прав е Бойко материала не става. Родителите слушат чалга и всеки гледа да си набута някъде детето, да го покаже колко е умно и талантливо. Състезание между децата, кой с какъв телефон ще се изпраска, с каква марка тоалет ще отиде на училище. После реват, че ни ги слушат. Ами като са презадоволени децата, а ревем, че сме много бедни.

fallback