Снимка: Булфото, архив
fallback

Паднала скала извади от релсите мотрисата на пътническия влак от Горна Оряховица за Стара Загора рано тази сутрин, съобщават от БДЖ. За щастие при инцидента няма пострадали.

Oще по темата
В следствие на удар с паднала скална маса мотрисата е излязла от релсите с едната си колоос, като инцидентът е станал между гарите Плачковци и Кръстец.

В композицията са пътували трима пътници и седем служители от поддържащия персонал на Национална компания "Железопътна инфраструктура". Поради удара в скалната маса са нанесени щети по електрическата мотриса.

Към момента движението на влаковете в участъка Плачковци – Кръстец е спряно. За пътниците от преминаващите в този участък влакове ще бъде осигурен превоз с автобуси.

Представители на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД и Национална компания „Железопътна инфраструктура” пътуват в момента към мястото на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 9 години

До сибирскакато не ти харесва тук си върви у сибир ***.

8

до опорните тролове

преди 9 години

На долните коментиращи ще кажа: научете се да четете с правилните части, а не само една, на четири педи от малкия ви мозък! Става дума за мотриса, но в опорните ви точки не е съобразена тази малка подробност!

7

Анонимен

преди 9 години

Трима пътника и седем служителя. Това е ефективност

fallback