Снимка: архив Булфото
fallback

Все още няма нито задържан, нито заподозрян за убийството на 23-годишната Вероника Здравкова във Велико Търново. Това стана ясно от думите на наблюдаващия прокурор Цани Попов пред „Дарик”.

Oще по темата
По-рано днес се появиха информации, че има задържан мъж за жестокото убийство на момичето. Както Dnes.bg писа, Виктория е починала от множеството удари с предмет с тъп и с остър връх. Тялото на момичето беше намерено на 3 март след няколкодневно издирване в река Янтра.

Разследващите продължават разпитите в разплитане на убийството. Проведени са разговори с близки и приятели на момичето. Разпитани са и много хора, които живеят в района на жп гарата, където бе открито тялото на Вероника.

Работи се по всички възможни версии за престъплението - грабеж, престъпление заради личен мотив или случайно убийство, стана ясно още от думите на разследващите.

Все още не са открити дамската чанта и телефонът на Вероника, както и оръжието, с което е извършено престъплението, казаха от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

ha ha

преди 9 години

закъснявате "днес Бг" има задържан вече.

31

Анонимен

преди 9 години

Айде малко да се ъпдейтнем, а...?

30

Анонимен

преди 9 години

Как така ще има задържани,, това значи , че трябва да арестуват някой ПОЛИЦАИ ВСИЧКИ УБИИСТВА В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ ПОЛИЦАИ... ФАКТ

fallback