Красимир Каракачанов Снимка: архив, Булфото
fallback

Автомобилът на съпредседателя на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов катастрофира тази вечер край Пловдив. В колата на Народното събрание се е ударил пиян шофьор, който не е спрял на знак стоп.

Инцидентът е станал на пътя Пловдив-Карлово, в района на село Калояново. 

„Засича го шофьор, който е бил пиян. Той е излязъл на главния път и не е спрял на знака, ударил е странично колата на г-н Каракачанов. Всички са добре, но има значителни материални щети и по двете коли”, съобщи за Dnes.bg говорителят на ВМРО БНД Александър Сиди. 

Пристигналите на мястото полицаи установили, че шофьорът, блъснал колата на Каракачанов, е седнал зад волана след алкохолен запой. Тестът с дрегер е показал показал 1,6 промила алкохол в кръвта му. Пияният мъж е арестуван от пътните полицаи. 

Красимир Каракачанов е пътувал за Карлово, където са честванията по повод 142 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. В момента Каракачанов вече се намира в подбалканския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 9 години

да го беше убил той е от ДС от шесто агент гнусен

22

бъдещ президент

преди 9 години

Скъпи пияни шофьори скоро няма да ви се иска да карате пили дори и след една бира-новия проекто закон ще ви вкарва в затвора за 6 месеца ,а тези които бъдат хванати с над 1 промил алкохол в кръвта ще лещат до 3години без право на условна присъда и парична глоба от 5000 лв. Така че успех от 1 април на пяините шофьори...😁

21

Анонимен

преди 9 години

Браво на пияния пич. Лошото е, че няма пострадали, барем мъничко. Та най-после миризливите, дебелогъзи ***, самонарекли се "Елита на нацията", да разберат, че вършат само кретенизми. Дано тоя пич блъсне поне още 10-тина лъскави возила, за да разберат, че по пътя гинат хора от тяхната глупост и нежелание да направят със закон случващото се невъзможно. Те са прекалено глупави да го измислят сами, ама по света е направено. Ама дали всички знаят да четат? Оня ден видях, че не знаят да пишат.

fallback