Снимка: Dnes.bg
fallback

Четирите коли, които изгоряха тази сутрин в Пловдив, са предимно на студенти от общежитията на Медицинския университет. Сигнал за пожара е подаден малко след 4 часа сутринта от охраната на ресторант зад общежитията, на чийто паркинг е избухнал огънят.

Oще по темата
Пожарът е тръгнал от автомобил с пловдивска регистрация, който след запалването по неизяснени причини е тръгнал на собствен ход и е прехвърлил пламъците въхру другите три коли, паркирани една до друга.

Те са с хасковска, сливенска и смолянска регистрация.

"Като станахме и видях, че колите горят, не мислих, че е умишлен палежът, но сега останахме без коли", разказа пред Dnes.bg едно от потърпевшите момчета.

"Започнаха да пукат гумите и да гърмят като бомби", каза охраната на заведението.

На мястото на пожара са пристигнали две пожарни коли, леко пострадали са и съседни автомобили, паркирани до изгорелите.

В момента разследващи полицаи на ул. "Бряст" правят повторен оглед на колите, за да изяснят точните причини за пожара.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

преподавател

преди 9 години

Да точно така. Всеки студент с кола. Двора на Агр. университет е пълен до отказ. Обаче за таксите реват че са големи, като чуят за учебници и питат колко струват.

7

мп

преди 9 години

Преди 2-3месеца минах покрай УНСС,после покрай НСА-пълно с коли.Една до една,да се чуди човек как са паркирали?Накъдето и да се обърнеш-само хубави студентки,облечени като от списание,всички едни спокойни,усмихнати.Почти всички ученици със скъпи GSM,таблети.А иначе родителите нямат пари за учебници,на родителските срещи правят скандали,че трябва да се дават пари.Не искам да се връща времето на бедните студенти,но и така не може.

6

Стойне от Чукурово

преди 9 години

Студенти с коли....машала.... Днеска с коли утре с частни хеликоптери и самолети.....Боже пази България!

fallback