Снимка: Dnes.bg
fallback

Потопът в Смолян доведе до тежък инцидент. Мъж и жена изчезнаха след като колата им падна в река Девинска в Девин.

Съпрузите се качили в джипа си, колата излязла от паркинга пред блока и по неизяснени засега причини паднала в реката. На мястото не е открит спирачен път.

Oще по темата
Буйното течение повлякло возилото, което е открито на 3 километра надолу по реката.

Спасителни екипи продължават да издирват телата на двамата съпрузи в придошлата от пороите река. Претърсва се и целия район, включително и опашката на язовир „Цанков камък“, която е в началото на Девин.

По неофициална информация издирваната жена е около 45 годишна и е директор на горското стопанство в Михалково.

Близки разказват, че мъжът е имал намерение да учи съпругата му да шофира. Предполага се, че в момента на инцидента шофьорът на джипа е натиснал газта, вместо спирачката.

Нетрадиционно високото ниво на придошлата река се оказва фатално за семейството.

Както Dnes.bg писа потопът взе две жертви и в община Струмяни. Баща и син се удавиха в придошлата река. Издирва се още една жена – в Петрич.

Днес стана ясно, че в Русенско вчера, заради силния вятър дърво падна върху кола и уби шофьорката, която пътувала за работното си място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

А стига с това ДПС бе! То да беше само ДПС(създадено всъщност от ДС) с мед да ги намажеш.Абсолютно всички партии създадени от ДС на БКП са абсолютно същото.

13

Анонимен

преди 9 години

Може да е умишлено убиство !Проверете маркучите на спирачките дали са срязани ???Най вероятно е рекет !!!

12

ИСТИНАТА

преди 9 години

Държавата на абсурдите, скръбта, смърта и траурите!!! Само помислете за изминалата година колко траура се нанизаха ве4е на синджира....и както се вижда още се о4акват! Имало порои и потопи....ами ще има, по моя край помня около вилата на дядо ми имаше гори....гърсти хубави гори, за няма 10-15 години горите из4езнаха превозени от ц*гани на каруци, а колко още такива места в България има дето горите се унищожиха! С природата шега не бива...сега тепърва ще видим какви ужаси ни о4акват!!!

fallback