Снимка: архив Булфото
fallback

21-годишен ром от Каменар получи условна присъда за това, че заживял на семейни начала с малолетно момиче. Това е поредното дело от този тип, гледано във Варненския окръжен съд и досега всички присъди са били условни.

Oще по темата
Стефан Тодоров призна пред магистратите, че през месец август 2013 г., като пълнолетен, без да е сключил брак, заживял на съпружески начала с малолетно момиче, което тогава още нямало 14 години.

Двойката заживяла съвместно според традициите на етническата си общност, като през лятото на миналата година  им се родило дете.

21-годишният младеж е с чисто съдебно минало. След постигнато в съдебна зала споразумение, той бе осъден на 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Къркорий

преди 9 години

Значи етническите "особености" са вече над закона, така ли??? Етнос да си в тази държава, всички особености са ти позволени, да го д.хат редовните граждани! Отврат...

14

Соц.служби в САЩ

преди 9 години

отнемат децата, създадени от родители под 18 г.Редно е това да се прави и у нас.Предлагам и друго: Вече изнемогваме да хрантутим децата на здрави, млади ***. Затова, децата, отнети от непълнолетни родители, да бъдат давани за осиновяване от чужденци. "Малката" майка - в ТВУ за малолетни ***, щом като правят секс, за да получават пари, макар и тези пари да са от нашия джоб. Ако бащата е пълнолетен - затвор, ефективна присъда!Секне ли келепирът, ще секне и мърсуването с малолетни!

13

Анонимен

преди 9 години

И какво? НИЩОНяма ефективно наказание, има детски надбавки за "малката булка" и за роденото от нея дете, има майчински за "малката", три пъти в годината и се полага по една солидна сума за храна и отделно - целеви помощи.Добре си е направил сметката 21-годишният младеж "с чисто съдебно минало"! Ще има и папо, и парички за цигари и ракия, и безплатен секс с "малката".А ние ще плащаме!

fallback