Снимка: Dnes.bg
fallback

Дете на около 7 години беше блъснато тази вечер на възлово кръстовище в Пловдив.

Момиченцето е изскочило на пътното платно внезапно, разказа шофьорът, виновен за инцидента.

Той е станал минути преди 19 часа на кръстовището на булевард „Александър Стамболийски” и улица „Димитър Талев” в пловдивския район „Южен”.

„Връщах се от почивка, минах на зелено, като бях по средата, стана жълто на светофара, но детето притича, наистина нямаше никой до последния момент”, разказа пред Dnes.bg шофьорът на автомобила Христо Асенов.

Детето било със своите родители, но по неясна причина е излязло на пътното платно. На място незабавно са пристигнали полицаи и екип на Бърза помощ.

Момиченцето е откарано в болница без опасност за живота. То е със счупен крак и ръка.

Предполага се, че майката и детето са тръгнали да пресичат неправилно улица „Димитър Талев”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Ивайло до 28

преди 9 години

Къде прочете,че е карал с 90 ? Ако е в друг сайт,то *** и коментирай там,тук се коментира на базата на написаното в този сайт.Сократис не оневинява шофьора а обвинява журналистите които манимулират предварително мненията както в случая правиш и ти.Във случая ти си тъпака!

19

до сократис тъпака

преди 9 години

много ясно че шофера е виновен карал е по този булевард поне с 90км ако ще на ултра зелено да е минал ***

18

Сократис

преди 9 години

Още като се прочете манипулативното заглавие и става ясно,че шофьорът е предварително обречен от нахъсан журналист който иска да втълпи на "простия" читател,че всички водачи са *** а пешеходците свещенни крави които никога и за нищо не носят отговорност..."До пешеходната пътека" няма нищо общо с "На пешеходната пътека" и след като изкача внезапно,то да благодари,че човека не е бил с камион и след като същия журналист го определя като "момиченце",трябва да знае,че момиченцата се водят за ръка

fallback