Снимка: БТА
fallback

Шофьор на „Фолксваген пасат” загина след челен сблъсък с ТИР. Трагедията се е разиграла в  района на с. Тръстеник, област Русе, съобщи пресцентърът на МВР.

Сигналът за инцидента е получен в 10:10 часа. Пострадал е и друг мъж, който е пътувал в автомобила и е закаран в болница.

"Фолксваген Пасат” с германска регистрация, пътуващ в посока Русе, навлязъл в насрещното платно и се блъснал в тир със софийска регистрация.

Пострадал е и трети автомобил – „Фолксваген“ с румънска регистрация, който за да избегне удара в двете превозни средства напуснал пътя и се блъснал в дърво. Наложило се е „Пасат“-ът да бъде разрязан, за да бъдат извадени двамата мъже от него.

По пътя за болницата единият от пострадалите – мъж на 41 години от град Силистра, починал от тежките си наранявания въпреки усилията на докторите.

Движението по главния път Русе-Бяла е временно ограничено и се осъществява по страничен път.

Както Dnes.bg писа по-рано, един човек загина, а други 18 са ранени при катастрофи през последните 24 часа. Според статистиката тежките произшествия са били 14.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Русенец

преди 9 години

Минах на това място около 30 мин преди катастрофата, на връщане между 15-16часа имаше страхотно движение, тъкмо явно са разчистили мястото. А колко много тирове имаше по пътя...ако бях почнал да ги броя не знам дали нямаше да им загубя бройката. ТРЯБВА ДА СЕ СПРАТ ТИРОВЕТЕ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ!!! За капак до Русе видях още 2 катастрофи една 200-300м след мястото на инцидента и една на влизане в Русе. Не знам дали ще доживея този път да се разшири. Винаги се притеснявам като пътувам по него!!! :(

12

партиен член

преди 9 години

До - Христов. На 24 - 25 г.Според мен не си лапе.Аз на 22 карах тир.Но си прав че всичко е в главата.Преди категория А се взимаше на 18 г.сега мисля несъм сигурен на 22. и пак стават инциденти.Просто сега закона не се спазва.На 18 бяхме войници и в ръцете имахме оръжие по опасно от коли и камиони но закона по се спазваше.Всичко си е до човека, отговорност и др.

11

Христов

преди 9 години

До партиен членВече тираджия се става много лесно,щом лапета по на 24-25 години карат.Всичо е главата на водача.И в мъглата разни *** де ра си карат без фарове,и изправарват дето не трябва.Но те са пичове.Жалко само за хората убити по пътищата без да имат вина.В случая водача на тира няма вина според мен,но не се знае другия водач на кого е човек./че и това се е случвало/

fallback