Снимка: архив Булфото
fallback

Момче на 8 години се удави в канал в Чирпан.

Сигналът за инцидента е подаден днес към 13 ч. Инцидентът се е случил в близост до основното училище „Св. св. Кирил и Методий“ в града.

Над канала е имало и мост, но вместо да премине по него, момчето е решило да прескочи водното съоръжение. След като не успяло и паднало, друго дете, с което са били заедно, се е обадило на спешния телефон 112.

Тялото на детето е открито километър от мястото, на което е паднало момчето. Екипът на Спешна помощ само е констатирал смъртта.

Веднага след инцидента от Областна администрация-Стара Загора излязоха с апел, който призовава да не се допуска приближаване на хора до речни легла, водни басейни и водоеми, с изключение на инструктирани екипи, работещи по ограничаване последствията от бедствената ситуация и възстановяване нормални условия за живот и дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 години

До Защо1 на 1 нямаш цин и няма и да имаш, понеже мъж не може да забременее. в турция опитите продължават, но уви. освен това така му е било писано.

1

Защо

преди 9 години

А кажете ми защо моят син не се е удавил? Защото има баща,който го подготвя всеки ден за суровия живот,а не го оставя на произвола и да иде да си пие бирата пък ако се прибере-прибере.Всички ние трябва да учим децата ни да мислят,а изпуснеш ли ги първите 7 години ....*** гони дивото след това.Много неприятна новина.Моите съболезнования.

fallback