Снимка: МВР
fallback

11-годишният Денислав Ангелов от Тутракан бе награден с благодарствен адрес от началника на полицията в града. Преди ден момчето намерило портфейл с пари и лични вещи и веднага съобщило в полицията, съобщават от МВР.

Днес началникът на РУ „Полиция” – Тутракан Лъчезар Николов връчи благодарствен адрес на петокласника от местното СОУ "Христо Ботев".

Снощи около 17 часа в района на училището момчето намерило дамско портмоне с 302 лв., лична и дебитна карти и мобилен телефон. Без да се колебае, Дени позвънил на тел.112 и минути по-късно предал чуждите вещи на пристигналия на място полицейски автопатрул. 

Още същата вечер те били върнати на собственичката – жителка на града, която от сърце благодари на детето.

Днес, в присъствието на майката на 11-годишния Денислав, началникът на РУ „Полиция” му връчи благодарствен адрес. Той го поздрави за достойната постъпка, която е безспорен пример за подражание и му пожела много здраве и успех в училище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

скромен

преди 9 години

Браво!Поне един честен да има в България.

14

Учитал

преди 9 години

От такова момче може да стане само крадлив, лъжлив, жесток тиранин- комунист-тези дето изядоха и доизяждат България сега.Друго нищо от него не можем да направим сегашните учители например благороден и хуманен демократ капиталист,които цял ден гледате по екраните.

13

кукуруку-вафла

преди 9 години

Като гледам злобните коментари, и това,че съм направил безвъзмездни дарения от скулптури по общините, поне да ми бяха дали грамота...а то нищо. И от яд ще си сложа турската *** на главата си защото България не заслужава нищо.

fallback