Според Колева всичко е купон. Снимка: bTV
fallback

Клипче с веселящи се жени, кючек на масата по оскъдно бельо, свален сутиен, а 7-годишно момиче пъха пари в бикините на кючекинята. Това видео, качено в социалните мрежи, направи известна неговата авторка Гергана Колева от село Дъбене. Именно тя върти гюбека във видеото.

Кадрите бяха излъчени в ефира на bTV, а днес Колева изрази своята позиция за скандалното видео пред същата телевизия.

Тя заяви, че не се срамува по никакъв начин от постъпката си и всичко било една веселба. Единствената й грешка била, че е качила клипа във Facebook.

"Направихте скандал от едно видео, сякаш това е най-големият проблем в държавата. Не се срамувам, че свалих сутиена си. Деца като нея са били на сватби и кръщенета, виждат как се сваля жартиера на булката. Да не би гърдите на Кучкова да не бяха показани по телевизията? Не показвате ли на децата интимните желания на Азис?", атакува Гергана.

Според нея не е имало никакъв алкохол, общо трите жени, които танцували, имали 10 лева. Гергана Колева твърди, че това не е нейната дъщеря, независимо че под клипчето е била написала друго.

"Това дете е гледано прекрасно. Аз не съм негова майка, вината ми е, че само публикувах клипа. Ако трябва, ще кажа коя е майката, но не пред телевизията да правите палячовщини, а на службите", заяви Гергана.

Тя се оплака, че не е спала от 4 дни заради скандала, и допълни, че е "изяла" два шамара от мъжа, с когото живее. Той потвърди, че това е било нейното наказание, че е публикувала видеото, но и според него няма проблем - всичко е било купон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

the end

преди 9 години

Преди време бях свидетел на разговор между двама роми(***),които твърдяха:"Еййй,научихме българите да граят кючек." И тази млада кючекчиня е продукт на чалготеките,ромските славеи,изрусения попфолк певец роден в сливенския затвор,учиндолски ментор-чалгаджия и многото като новия председател на комисията по култура ,които са имали заведения за "кючекчини"Каквото сте посяли ,това ще жънете.

75

евала

преди 9 години

Евала на тази жена ! Това е реалността ! Изкарва пари, танцувайки еротични танци, за да си изхрани детето ! Не краде! Не проси ! Не чака на помощи ! Не прави 10 деца за да ги кара те да просят ! Тя е расла по домове, знае какъв е живота! Борила се е сама ! СРАМОТА Е това което БТВ и тази некадърна журналистка която бе в дома и да се опитат да изкарат от нея - неморална и необразована жена ! Босфор ТВ се опита да вмени мнение на зрителя ! Това е толкова недостойно, че нямам думи. А уж независими.

74

Кристко

преди 9 години

Няма нищо лошо!Сега може да заведе дъщеря си и да и покаже,че може и на магистралата с късата поличка да изкара някой лев от някой тираджия или др.!Простотията ни става хронична!

fallback