Снимка: архив, Булфото
fallback

Баща на 7-годишно дете е глобен с 200 лева заради арогантно поведение в училището на сина му, съобщиха от полицията в Шумен.

Вчера сутринта е постъпил сигнал в полицията, че в основното училище в град Шумен е влязъл 26-годишният А.Й от Шумен, който е искал да отведе сина си. Детето е в първи клас. На място е изпратен полицейки екип.

По думите на служител в училището мъжът е буйствал и се е опитал дори да го удари. Той искал да отведе сина си, въпреки че са му казали, че трябва да изчака края на учебния час.

Буйстващият баща се е държал грубо и с охраната на школото. След като е излязъл от училището, той е отправил заплашителни изрази към охранителя и присъстващите.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Lan

преди 9 години

10, Толкова явно зачиташ българското училище, дори и да не си родител! Ако си бил ученик, трябва да ти е ясно, че по време на час се излиза при крайна необходимост, а не защото така му е хрумнало на някой. Обикновено персоналът в училищата влиза в положение, но и обикновено при такава необходимост родителите предварително предупреждават. Учебният процес не се прекъсва заради нервите/кефа на някой.

8

Анонимен

преди 9 години

Абе мн обичате да съдите и да се изказвате не подготвени... Ми човека може да е бързал, за първи път чувам родител да изчака занятието за да вземе детето си!!! Кой знае как са му вдигнали невите..

7

Анонимен

преди 9 години

Напълно нормално явление. Така се случва, когато бащата по цял ден снима влакове на шуменската гара и не се грижи за детенцето, което е потърсило внимание чрез агресия в училище.

fallback