Снимка: Булфото, архив
fallback

76-годишна жена от смолянското село Мугла е открита мъртва в река на около 110 м от дома й, съобщават от Областната дирекция на МВР в Смолян.

Във вторник е получен сигнал от 55-годишна жителка на селото, че 76-годишна жена е в неизвестност от вечерта на 3 ноември 2014 г.

След проведените незабавни издирвателни мероприятия от служителите на Районно управление „Полиция”- Смолян издирваната жена е намерена в реката на около 110 мeтра от дома й.

Първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Тялото на починалата е откарано в МБАЛ-Смолян за извършване на аутопсия.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

Господ да я прости бабата! А колкото до грамотността, ами ние нямаме претенции да сме филолози и за това ни е простено да допускаме понякога грешки в коментарите си, обаче в днес.бг би следвало да имат редактори, които да следят за това.

9

Грамотен

преди 9 години

До dundiПриеми искрените ми извинения в такъв случай. Кураж и хубав ден!

8

Анонимен

преди 9 години

Бог да прости женицата.До ГрамотенСъжалявам, че ти се е случило това. Добре поне, че можеш да се развличаш чрез Интернет. Не е беда, че написаното понякога се получава с малки грешки, това не пречи на никого.

fallback