Снимка: Dnes.bg
fallback

Цял квартал остана откъснат от света след активизирало се свлачище. Камион за боклук пропадна заедно с асфалта. Това се случи на пътя за асеновградския квартал "Горни Воден".

Инцидентът е станал при опит на машината за боклук да стигне до населеното място. Свлачището е откъснало част от пътния участък, а движението на превозни средства е преустановено. Така на практика хората от Горни Воден остават откъснати от света.

„Автобусът спира на 2 километра от квартала и ходим пеша през нивите”, оплака се пред Dnes.bg Демир Михайлов от "Горни Воден".

Пукнатините се появили още преди месец, но местната община не е предприела действия по обезопасяване на участъка, твърдят местните жители.

„Свличането е с дължина около 50 метра и дълбочина от половин метър, пътят е непроходим, затваряме го за движение в двете посоки и ще подготвим обходен маршрут от квартал "Запад" към "Горни Воден", съобщи заместник-кметът на Асеновград Пламен Йончев.

В събота пропадна друг пътен участък от трасето Асеновград-Смолян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

горноводенец

преди 9 години

Не знам кой е виновен и кой не е ,платил съм на тази държава пътния си данък ,данък МПС ,купил съм си винетка и искам да пътувам по асфалтов път,а не по нивите с 20 сантиметра кал .ИСКАМ и това е мое ПРАВО защото съм си ПЛАТИЛ .ГОСПОДА ОБЩИНАРИ ,КМЕТОВЕ И ЗАМ.КМЕТОВЕ ,НЕ СИ ЗАБРАВЯЙТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ,НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ ВИ ИДВАТ ОТ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ДАНЪКОПЛАТЕЦЪТ !

8

Бо

преди 9 години

Виновен е шофьора на камиона, който е шофирал с несъобразена за пътните условия скорост! Ако не ми вярвате - питайте КАТ! Сега шофьора трябва сам да спре свлачището с гърди и да ремонтира пътя, защото няма кой друг!

7

Анонимен

преди 9 години

държавата пропада.бягай те

fallback