fallback

Общ преглед

Много от животните във варненския зоокът бяха приятно изненадани за Хелоуин, като часове преди нощта на празника те получиха специално меню.

Директорът на атракциона Иванка Стоянова обясни, че в реализацията на идеята са участвали и децата от центъра  "Игралница-занималница", които са осиновители на женското пони.

Малчуганите подариха на животните декорирани тикви, пълни с любимите им храни.

Най-дълго посетителите се задържаха пред клетката на маймуните, които трябваше сами да открият фъстъците и бананите, скрити в тиквата. За мечките и щъркелите тиквите бяха пълни с риба.

Елените оцениха декорираните плодове както като играчки, така и като скривалище на любимото им зърно, а тигрите макар първоначално да отминаха вегетарианската храна, по-късно оцениха, че всъщност в нея се крие любимото им месо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

езичник

преди 9 години

до 21 хелоууин е де факто архангеловден. просто на запад са го направили комерсиален и по-забавен докато инъче просто раздаваш за мъртвите и гледаш да не излизаш след залез да не те сгащи някой призрак

15

Анонимен

преди 9 години

За да изглеждат по-зловещо тигрите в зоопарка са се дегизирали като хора.

14

продажници!

преди 9 години

До Горо USAЗа пари сте готови и вярата си да продадете. Православната вяра. Вие дори самият Исус бихте предали за 30 сребърника,ако с магическа пръчка се върне времето на Римската империя отпреди 2000 години.

fallback