Снимка: МВР
fallback

66-годишен мъж, шофирал с 95 км/ч при ограничение до 50 км/ч, са засекли полицаите в Софийско в хода на 24-часовата акция „Сигурни пътища“.

Oще по темата
Те установили лекия автомобил „Тойота Раф 4“ с германска регистрация, движещ се в посока Калотина, в района на 26-ия км на първокласен път 1-8. Водачът е глобен с 200 лв.

В рамките на специализираната полицейска операция, приключила днес в 10 часа, общо 79 служители на ОДМВР- София извършваха контрол в 68 точки.

Установени са 79 нарушения на скоростта, за които са съставени 26 акта и 53 фиша.

Паралелно с това пътните полицаи са констатирали и 127 нарушения на Закона за движение по пътищата.

По време на операцията на територията на областта са възникнали четири леки пътнотранспортни произшествия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Шофьор

преди 9 години

Пътя до Калотина в по голямата си част е с две ленти в посока.всички карат бързо.Но я опитайте да спазвате стриктно ограниченията да видите какъв хаос ще стане.В града не вдигайте повече от 50. ..трафикът няма да ви позволи.

27

Анонимен

преди 9 години

Нашите пенсионери не могат хляб да си вземат.А тоя гледайте го, на Рав-4.Що така бе?Ама ще има да взема германеца не мое стигна нашите лидери с техните лукс кошници

26

АЗ

преди 9 години

А МИЛИЦИОНЕРИТЕ СА УСВОИЛИ 50000 ЛВ ОТ ДОБРОВОЛНИ ДАРЕНИЯ ОТ ПРИМЕРНИ ШОФЬОРИ..ПАРИТЕ СА ДАДЕНИ ОТ БЛАГОДАРНОСТ КЪМ СЪВЕСТНАТА РАБОТА НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ..И ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА АДВОКАТА НА НЕВИННИЯ ИМ КОЛЕГА КОИТО МЪРТВО ПИЯН Е БИЛ БЛЪСНАТ ОТ БЕБЕШКА КОЛИЧКА..И САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪРЗАТА СИ РЕАКЦИЯ Е УСПЯЛ ДА НЕУТРАЛИЗИРА ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ ОТ 1 ГОДИШНОТО КАМИКАДЗЕ..

fallback