Снимка: архив, Булфото
fallback

1500 литра нелегална ракия разкри мобилна митническа група в бившата спиртоварна на Кирил Рашков в село Катуница, съобщиха за Dnes.bg от Агенция "Митници" в Пловдив.

Oще по темата
След проведено наблюдение и анализ митническите служители са проверили постройка на бившата спиртоварна, собственост и в момента на Кирил Рашков.

В помещението митническите служители са открили 24 бурета и бидона, пълни с общо тон и половина алкохол.

„Взети са проби, които доказват, че откритият нелегален алкохол е ракия с алкохолен градус 63%”, коментираха още митничарите. Алкохолът е обезпечен и задържан в Митница Пловдив.

Работата по случая продължава.

Преди няколко дни данъчни инспектори от НАП-Пловдив описаха нивите на Кирил Рашков и жена му Костадинка край спиртоварната им в пловдивското село Катуница.

Наред с имотите, върху които има обезпечителни мерки за принудително събиране на данъци и осигуровки, в списъка за бъдеща продан са и бивши селскостопански постройки, които също са собственост на семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

СИЛИСТРА

преди 9 години

АБЕ ДО КОГА ЩЕ ЧЕТЕМ, СЛУШАМЕ И ЩЕ ГО ГЛЕДАМЕ ТОЯ БЕ!?!??! ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМЕ ТОЯ БРЕ???? КОГА ЩЕ СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ ДОБЪР И СВЕСТЕН БЪЛГАРИН ДА ГО ГРЪМНЕ И НЕГО И ЦЯЛАТА МУ РОДА??? НА ТАКЪВ БЪЛГАРИН, КОЙТО ОТЪРВЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ТОЗИ *** ЩЕ СИ ДАМ ЗАПЛАТИТЕ за 5 ГОДИНИ НАПРЕД И ПОЗЛАТЕН ПАМЕТНИК В ЦЯЛ РЪСТ ЩЕ МУ ИЗДИГНА С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ!!! И СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ НЯМА ДА СЪМ САМ!!!!!

19

<><>

преди 9 години

Този "РОМ" (б.п. Римлянин) трябва да му стане ясно на кой се осмелява да казва "***" ! Може би живее преди 2 века ....да да ...от там идва и прозвището му ЦАР съвременно , а в миналото ПАША ? В пъкалаааааааааааааааа

18

ИСТ

преди 9 години

Е, с ракията прекалихте. Как се взема най милото на човека. Палихте го, затваряхте го, но да му посегнете на ракията, това не го разбирам. Нямате ли милост бе.

fallback