Снимка: архив Булфото
fallback

Депутатът от ГЕРБ в миналия парламент и кандидат за нов мандат Семир Абу Мелих катастрофира на пътя Бургас – София тази сутрин. Политикът е без опасност за живота, но е с фрактура на едно ребро, съобщи „Фокус“, цитирайки Областната дирекция на МВР в Бургас.

Oще по темата
Абу Мелих е пътувал с 13-годишното си дете. За щастие, то не е пострадало в инцидента.

Катастрофата е станала тази сутрин на главния път от Бургас за София на около 1 км след бензиностанция Ромпетрол, става ясно от съобщението на полицията. До инцидента се е стигнало, след като депутатът, който шофирал „Тойота“ с бургаска регистрация, предприел изпреварване на товарен камион.

В същия момент обаче и водачът на камион предприел изпреварване на друг камион, който бил пред него.

Водачите са тествани с дрегер за употреба на алкохол. И двамата имат отрицателни проби, съобщиха от полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Тъпо парче

преди 9 години

Е нали има депутатски имунитет, как така с фрактура на ребро...Той имунитета не е ли за всичко, включително и за здраве?

14

Koko

преди 9 години

Какво хубаво българско име - на български политик, представляващ българска партия... За миг реших, че статията се отнася за човек от Турция или Саудистка арабия. Но след като изчетох всичко и видях да пише Бургас, разбрах, че се касае за България.

13

Анонимен

преди 9 години

Не знбаех че хората на Доган са депутати в ГРОБ.........А кога ще може да гласуваме направо за Реджеп Тайип Ердоган ?Така няма да има скрито-покрито и разни посредници като Доган,Места и Борисов.

fallback