Снимка: архив, Булфото
fallback

Пешеходка е починала след пътен инцидент във Варна, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайморския грайд.

Сигналът за блъсната пешеходка е подаден днес около 17.30 часа. Инцидентът е станал в близост до кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул."Акад. Сахаров".

На път за болницата пострадалата, която по първоначални данни е на 63 години, от  Варна, е починала.

На място е установено, че жената е пресичала пътното платно на необозначено за пресичане място, при което е блъсната от автомобил, управляван от 24-годишна жена.

Причините за произшествието се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Партизанката.

преди 9 години

Вчера минах оттам и видях цялата катастрофа от начало до край.Искам да кажа,че статията,както и повечето от коментарите,са неуместни.Какво означава това,че жената пресякла неправилно?Шофьорката сляпа ли е?Значи,нас да ни газят като ***,и дори тогава ние сме виновни!В тази страна силният и палачът са прави,жертвата и слабият-виновни,и всички припяват.Жената си е изкарвала хляба,беше чистачка,нали видях.Така става,когато на жените им се дава книжка,че и на повечето мъже у нас.Нехуманно!

12

Анонимен

преди 9 години

Безспорно много пешеходци вървят като овце... Но в пъти повече са шофьорите, дето карат като пълни ***. Така че спрете с тъпите коментари. Култура на българина му липсва не само на пътя, а във всяка една сфера, и му личи...

11

:)

преди 9 години

До АнонименТова с ръката го отмениха, тъй като бабите вдигаха ръка и скачаха на платното където им падне.

fallback