Снимка: Impact Press Group, архив
fallback

Шестима са тежко пострадалите румънски граждани при катастрофата тази сутрин в Прохода на Републиката, където автобус с румънски туристи се обърна,съобщи директорът на Областната болница във Велико Търново д-р Стефан Филев пред БТА.

По думите му те са стабилизирани и състоянието им позволява да бъдат транспортирани с хеликоптери до Румъния, каквото е желанието на ранените и техните близки.

Oще по темата

Общо 27 румънски граждани са прегледани в Спешното отделение на болницата след тежкия инцидент, при който загина 27-годишна жена от северната ни съседка.

Създадена е организация на летището в Горна Оряховица да бъдат посрещнати два медицински хеликоптера от Румъния, съобщи директорът на летището инж. Петър Петров.

Туристите, които не са пострадали, са настанени в един от корпусите на НВУ "В.Левски" , докато бъде организиран транспорт за връщането им в Румъния.

Причините за инцидента се изясняват, като полицията работи основно по 2 версии – несъобразена с пътните условия скорост или заспиване на водача на автобуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Тихомир Томов

преди 9 години

До Иво Ако беше известна мутра или наркотрафикант всички болници щяха да наддават за теб !

16

Анонимен

преди 9 години

Исках в един сайт да публикувам нещо и не ми дадоха без регистрация в сураттефтера.Писха си с техният ***, че не искам да се регистрирам в сураттефтера и ония ми отговори със псувня. Това е един от най-големите сайтове за публикуване на литература. Интересно щом такова е възпитанието там какво остава за другите.Или просто псевдо интелигенцията дето е по върховете се мисли за нещо.

15

Иво

преди 9 години

"Остави ме момче, в почивка съм. Влез, изчакай и все някой ще те види"Теглих му една п@*!а майна и си отидох. От аптеката си купих метилпреднизолон и си го бих сам...Та така.... ебляшка страна е това България....

fallback