Снимка: архив Булфото
fallback

Пет легнали полицаи ще има в созополското село Крушевец, където граничен полицай уби 11-месечно бебе. Новината съобщи кметът на селото Иван Иванов пред радио „Фокус“-Бургас.

Решението за поставянето на неравностите на пътя, който минава през Крушевец, беше взето от комисия, която направи проверка в селото след трагедията.

Oще по темата
Както Dnes.bg писа, миналата седмица граничният полицай Костадин Стоянов влетя със скорост в селото, не успя да вземе завоя и се качи на тротоара. Там помете количка с 11-месечната Краси, която загина на място.

Проверка с дрегер показа, че полицаят е карал с 0,63 промила, а според направения кръвен тест – с 0,3 промила.

Пътят, който преминава през Крушевец, е главният път между Бургас и Млако Търново, който  води към Турция. Той е един от най-натоварените.

Въпреки взетото решение за поставяне на неравностите по пътя краен срок за това все още няма, стана ясно от думите на кмета. „Доволен съм от това, което решиха специалистите, но това е само една стъпка. Докато не се изградят, няма как да съм спокоен”, каза Иванов.

Предстои тепърва да бъде направен проект за поставянето на неравностите. Те ще бъдат разположени на възлови места, където има много пешеходци - в центъра на селото, до здравната служба, площада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ОХО БОХО

преди 9 години

..... ПРОБЛЕМА Е В ПОРЕДНИЯ ПИЯН ПОЛИЦАЙ.....

14

Бг малоумие

преди 9 години

Проблемът не е, че няма легнали полицаи, а че има пияни полицаи. Алоу, ***?

13

Бантустан

преди 9 години

Проблемът е в пияния шофьор, а не в пътната настилка! прави се опит да се оправдае пияния шофьор!

fallback