Герго Гергов Снимка: Община Видин
fallback

Служители на Държавната агенция "Национална сигурност" задържаха за 24 часа кмета на Видин Герго Гергов.

Служители на Специализираната дирекция "Разузнаване" на ДАНС са извършиха днес проверка в кабинетите на  Герго Гергов и на заместник-кмета по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова.

От пресслужбата на общината уточниха, че проверките са във връзка с документацията на проведени обществени поръчки за доставка на хранителни продукти за учрежденията на бюджетна издръжка на територията на общината през 2011-2014 година, предаде БНР.

Герго Гергов е задържан за 24 часа.

Според специалисти принудителната административна мярка е наложена, за да бъде ограничен достъпът на кмета до служебна документация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 9 години

Намерили са доказателства - шикалки! Скалъпена история, смърди отвсякъде!

20

видинчанин

преди 9 години

Виж с номер 20 съм абсолютно съгласен.За тая мисъл шапка му свалям.Докато не изкореним комунистите от властта бял ден няма да видим.Вижте сега как са чилийците-нямат стигане.Ама си иаха Пиночет.На България е жизнено необходим генерал Аугусто Пиночет.Само той е доказал,че премахва комунисти от власт!

19

видинчанин

преди 9 години

Осъден политик няма.Съдиите Максим Ставийски и Брендо не осъдиха,та камо ли Герго Гергов.50 лева залагам,че няма да бъде осъден.Невинен ще го изкарат както Ставийски и Брендо!Те нашите политици не 9 ,ами по 900 живота имат!

fallback