fallback

Общ преглед

В късния следобед за 15 минути 40 литра на квадратен метър дъжд се изсипаха в Ловеч. Обилният дъжд беше придружен от ураганен вятър, което затрудни движението по улиците на града. Паднали дървета, наводнени улици станаха причина кметът Минчо Казанджиев да свика общинския кризисен щаб, който в 19 ч. обяви извънредно положение в града, съобщиха от Областната администрация Ловеч.

Oще по темата

Екипи на полицията, Областна дирекция пожарна безопасност и защита на населението, ВиК, общинска фирма „ЕКО” и заместник-кметовете на общината се включиха в обезопасителните дейности.

„Към момента всички улици са проходими, водата се оттича, падналите дървета са отстранени. Ловеч е проходим. Кризисният щаб продължава бедственото положение до пълната безопасност на населението.” Това заяви кметът Минчо Казанджиев, като подчерта, че всички екипи са в режим на готовност за своевременна реакция.

Д-р Татяна Ганчева от Спешна помощ към МБАЛ „д-р Параскев Стоянов” Ловеч заяви, че към момента няма пострадали хора.

Следи се нивото на река Осъм. Областният управител Милко Недялков заяви, че положението в останалите седем общини в областта е спокойно и няма причина за притеснение сред населението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

до 178

преди 9 години

Руската СУРА има мощност 190МВ, а ХААРП - само 3.9МВ=========================Значи излиза, че американците са пълни загубеняци.

37

Анонимен

преди 9 години

HAARP - ?

36

Анонимен

преди 9 години

СУРА - руската инсталация за контрол на климата. Sura Ionospheric Heating FacilityНаказват ни за това, че спряхме Белене и Ю.Поток. Гадната азиатска деспотия наказва всеки, който и накърни интересите.Руската СУРА има мощност 190МВ, а ХААРП - само 3.9МВУдариха Аспарухово, удариха София, удариха Ловеч... кой ще е следващият?

fallback