Снимка: БТА
fallback

Холивудската екшън звезда Стивън Сегал пристигна в България, за да обсъди бъдещи идеи в сферата на туризма.
Световноизвестният актьор е поканен от строителните предприемачи братя Диневи, с които се познава от доста години. Днес Сегал беше посрещнат на Летище Бургас от Йордан Динев – по-малкия от братята бизнесмени.

Полетът на звездата закъсня с около два часа. Причина за това беше, че турски авиолинии са изгубили багажа на актьора в Истанбул. Въпреки това екшън героят слезе от самолета във видимо добро настроение и беше готов да отговаря на всякакви въпроси.

„Съжалявам за закъснението и благодаря за топлото посрещане. Щастлив съм да се видя с моя приятел Данчо. Ние с него имаме бизнес идеи, свързани с привличането на туристи от Азия, тъй като сега аз съм там. Освен това искаме да развием и благотворителна дейност. Аз правя турне с моята група и имам идея да направим такива концерти”, обясни Стивън Сегал.

Кинозвездата допълни, че за втори път пристига в България и този път има намерение да остане 5-6 дена.

На въпрос дали залага повече на филмите, или вече се е насочил към музиката, актьорът заяви: „И двете са много важни за мен. Не мога да посоча едно.”

През август Стивън Сегал започва снимките на нов екшън, които ще бъдат в Алабама. Освен това обмисля още няколко предложения за главни роли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

Бат Диневи имат златна майка.Направи си лапетата хипер богати. И чочката от несебърския бряг и той с тях, въшлив с мангизи:).А бе да са живи и здрави и да дават големи заплати.И дано да си останат земни хора иначе не е добре

13

Анонимен

преди 9 години

Тоя Динев прилича на някой от Столипиново.Като видиш крупните хора на бизнеса в една държава и ти става ясно каква е тя.Някъде си имат Стив Джобс, Бил Гейтс, Бъфет, Возняк, Зикенберг...хора, които дават пример на обществото...и от които то може да се учи...А ние тук си имаме Баневи, Диневи, Златко, Маджо, Дилянчо, Доганчо...и др.

12

Анонимен

преди 9 години

И Сегал, и Диневи да си е**т пу*к*т* ****на.

fallback