Снимка: БТА

Холивудската екшън звезда Стивън Сегал пристигна в България, за да обсъди бъдещи идеи в сферата на туризма.
Световноизвестният актьор е поканен от строителните предприемачи братя Диневи, с които се познава от доста години. Днес Сегал беше посрещнат на Летище Бургас от Йордан Динев – по-малкия от братята бизнесмени.

Полетът на звездата закъсня с около два часа. Причина за това беше, че турски авиолинии са изгубили багажа на актьора в Истанбул. Въпреки това екшън героят слезе от самолета във видимо добро настроение и беше готов да отговаря на всякакви въпроси.

„Съжалявам за закъснението и благодаря за топлото посрещане. Щастлив съм да се видя с моя приятел Данчо. Ние с него имаме бизнес идеи, свързани с привличането на туристи от Азия, тъй като сега аз съм там. Освен това искаме да развием и благотворителна дейност. Аз правя турне с моята група и имам идея да направим такива концерти”, обясни Стивън Сегал.

Кинозвездата допълни, че за втори път пристига в България и този път има намерение да остане 5-6 дена.

На въпрос дали залага повече на филмите, или вече се е насочил към музиката, актьорът заяви: „И двете са много важни за мен. Не мога да посоча едно.”

През август Стивън Сегал започва снимките на нов екшън, които ще бъдат в Алабама. Освен това обмисля още няколко предложения за главни роли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase