Снимка: Булфото, архив
fallback

Прекратиха днес след десетдневно издирване търсенето на 5-годишния Иван Синанов от село Микрево, община Струмяни.

Oще по темата
Над 60 души - близки, полицаи, гранични полицаи, горски, доброволци, участваха в акцията всеки ден. Но детето така и не бе намерено.

"Проверен е огромен периметър. Никой нито е видял, нито е чул момчето. Не са открити никакви следи от него. Преустановихме търсенето. За последно очаквам хеликоптер на Гранична полиция да облети над селището и съседните местности утре. Но надали ще се намери следа от детето. Претърсихме навсякъде и нищо", заяви днес кметът на община Струмяни Емил Илиев, цитиран от БТА.

Полицаите вече са разпитали обстойно майката и бащата на Иван, снимката му е разлепена навсякъде из общината, уточни общинският управник.

За последно момчето е забелязано на 21 юни следобед край гробищния парк в Нова махала, където имало погребение на възрастна жена.

Полицията вече работи и по версиите за отвличане или продажба на детето. ОД МВР - Благоевград призова всички, които имат информация за момчето, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление. Детето е високо около 1.20 метра, със светла коса е. В деня на изчезването му е било облечено с червена тениска и светлосини дънки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Ади

преди 9 години

Да им вземат всички деца, да им спрат помощите, да ги осъдят да платят на държавата разноските по издирването и глоба ида върнат всички помощи дето са взели за това дете. И понеже нямат пари, да трябва да си ги отработят!

5

Пешо

преди 9 години

Толко много хора търсят едно ***, вместо да се използат тези ресурси в Аспарухово... Впрочем трагедията там пак е с участието на ***! Тия са като ракови клетки, размножават се неконтролируемо и изчерпват всички ресурси до които се докопат...

4

Меги

преди 9 години

Жалко за детето, каквато и да е сътбата му...Обаче сега на тия *** да им вземат всичкитр деца и да им отменят помощите. И защо най-сетне не се приеме помощи да се плащат до трето дете ( освен ако третото раждане не са близнаци или тризнаци). Аман от тия ***. Онзи ден бяха пребили лекар в *** махала, защото *** я заболяло от инжекцията. А преди месец млада българка умря чакайки линейка, която в този момент била извиката в махалата заради главоболие... До кога?

fallback