Снимка: Impact Press Group
fallback

Полицията във Варна издирва две деца, които са изчезнали след потопа във варненския квартал „Аспарухово“ в четвъртък и засега не са открити, съобщава „Фокус“.

Към този момен броят на установените жертви е 11. Жертвите са идентифицирани, като всички са жители на квартала.

Продължава и разчистването на улиците в квартала от потрошени автомобили, земна маса и асфалт от самата инфраструктура. Разчистват се и разрушенията от къщи и постройки, в работата се включват и много доброволци.

Близо 30 са постъпилите сигнали за отводняване от началото на деня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

коко

преди 9 години

Истината е,че за *** простотии са виновни българските чиновници.Те трябваше да премахнат незаконните коптори и да не позволят да се сече гората.Около Варна горите масово се секат.Изсякоха дори и гората в резервата Батова.И като последствие село Долище беше потопено от прииждащата вода.

15

Анонимен

преди 9 години

Втори ден вече питам и няма отговор. Какъв е етническият състав на жертвите? Приготвил съм 100 лв, но за *** и стотинка няма да дам.

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15Те ако са *** хубаво. Ама накрая могат да излезнат българчета. Зарад *** простотия (изсичане на гората, застрияване на дерето и т.н.) загиват българчета! Какво ще кажете на това, неуважаеми толерасти?!В България има над милион ***, може би милион и половина. Очаквайте проблемите да се задълбочават!

fallback