Снимка: БТА

В Добрич са затворени и непроходими за движение редица пътища в града заради обилните валежи, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Добрич.

Още по темата
В града е изграден временен приемен център в зала „Добротица” в град Добрич, където се извозват бедстващите граждани. Екипи на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението”-Добрич продължават работа по отводняване на засегнатите райони на територията на областта.

В област Добрич движението на всички моторни превозни средства се осъществява само по път II-71 Добрич - Силистра, път II-29 Добрич - Ген.Тошево и по път Добрич - Тервел поради обилни валежи, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”.

В Айтос също е ограничено движението по път ІІІ-208 Айтос - Провадия, в района на с. Дъскотна, поради разлив на пътното платно. Водачите на леките моторни превозни средства се движат по обходния маршрут: с. Дъскотна - с. Планиница - с. Вишна.

Едно от платната за движение на Аспаруховия мост също е затворено, защото има опасност от срутване. Колите се движат двупосочно в другото платно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase