Снимка: архив, БТА
fallback

Ще направим всичко необходимо да помогнем на пострадалите след наводненията в страната, увери вицепремиерът по икономическите въпроси Даниела Бобева.

„В сътрудничество и солидарност между всички в този труден момент ще намалим загубите. Разбира се, никой не може да върне човешките животи“, каза тя преди откриването на 16-та годишна среща на Съвета на управителите на Черноморската банка за търговия и развитие.

Oще по темата
Бобева припомни, че в Сърбия правителството е помогнало, Червеният кръст и дори бизнесът.

„Никой не е спал тази нощ. Последните ми комуникации с премиера и вицепремиера Йовчев бяха в 2:30 ч. през нощта. Министър Папазов все още е до колене в калта“, коментира тя по отношение на нападките за липса на комуникация и координация между институциите.

„Във Варна има повече техника, отколкото трябва. Военноморските сили, всички са на място и помагат. Всичко, което трябва да бъде направено, е направено. Но за съжаление, не можем да спрем дъжда. Може би и затова трябва да ни поискате оставката, че не можем да спрем дъжда“, коментира Бобева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

456

преди 9 години

Сега като дойде Б.Борисов великия ,че като спре с гърди стихията,като се хвърли като Рамбо с Хугъра е велик ще е .Във Варна властва Герб от 7-8 години вече,голям град със много организации и техника и кой я управлява правителството ли.Не виждате ли че този Портних ли е какъв е е неадекватен,та хората казват че бил неадекватен пиян ли е бил или дрогиран но приличал на такъв,защо телевизиите не го казват,ама как нали е от великия Герб виж ако беше от БСП досега да са унищожили.

9

Мирослав

преди 9 години

Нали са много социално правителство със социална политика? Как ще помогнете на хората? С 200-300лв ли? От 5 дни в България има бедствия, а вие седите в парламента и си дрънкате глупости от тая скапана трибуна.... Всеки ден чета как някоя институция е пред фалит! Защо? Нали уж теглихте пари за стабилизиране на държавата? Кво стана? Всичко е пред фалит, че и хората фалираме вече!!! Хората не ядяли инфраструктура.Без инфраструктура виждаме какво става.. Оставка!!!

8

Анонимен

преди 9 години

NE SHTE POMOGNEME, a VECHE POMAGAME NA POSTRADALITE !!!!!!!

fallback