Снимка: архив, БТА
fallback

Окръжна прокуратура в Стара Загора поиска налагане на по-тежка мярка - "задържане под стража" за Георги Сапунджиев, прегазил с автомобила си 4-годишния Паоло.

Oще по темата

В момента Сапунджиев е под домашен арест.

4-годишният Паоло беше сгазен в пешеходната зона в Стара Загора, докато караше колелото си. Шофьорът на автомобила Георги Сапунджиев на 2 юни навлиза в забранената за коли пешеходна зона и малко след това се е случила трагедията.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 9 години

Като чета коментарите тук се чудя на тесногръдието на повечето, защо гледате само следствието, за да се стига постоянно до някакви инциденти има причини и тези причини са, че държавата в лицето на институциите не са си на мястото, че се позволява да се стига до такива инциденти. Ако на това място имаше камера, както и на много други места и глобите бяха постоянни, няма как постоянно да нарушаваш закона и да те глобяват.Просто ще започнат да се спазват правилата и резултатите няма да закъсненят.

17

Ахмед

преди 9 години

До анонименНе е вярно! Точно тия с джиповете се самозабравят и си мислят, че за тях законите не са валидни! Да не говорим, че тоя *** и убиец, редовно е пилел с гуми и е летял с пълна газ в родното си село. Законите са за всички! Има правила! А за убииците на пътя трябва да има по - строги закони!

16

Ахмед

преди 9 години

50 години в затвора. Това е истината. И 100 тояги на голо - публично! Като го видят, всеки ще има едно на ум.

fallback