Издирване на изчезналото момиче. Снимка: Импакт пресгруп
fallback

Момиче е изчезнало в морето край Варна тази нощ, тялото му е изплувало днес около 14.30 часа на брега пред ресторант "Мерси", но морето го е дръпнало отново навътре, съобщава варненската агенция "Черно море".

Момичето е влязло във водата на Рибарския плаж около 4 ч. Пазач на заведение в района станал свидетел на случилото се и подал сигнал в полицията.

Веднага е бил информиран Морският спасителен център, който се е включил в издирването с катер. Спасителната операция не открила момичето.

В момента екипи на "Гражданска защита", "Гранична полиция" и полицията са отцепили района и продължават издирването на тялото, което морето е издърпало отново. Районът се оглежда и от водолаз.

Заради лошите метеорологични условия вълнението на морето достига 3-4 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

No name

преди 1 година

Много млади хора се самоубиват, заради многото неща... проблеми в семейството, без работа, без пари, заради своят любим, който е загинал незнайно как... и още много други... въпроса е защо го правят? Защото никой не ги разбира и никой не иска да им помогне. Дори психолозите се възползват от тяхното състояние и ги влошават психически. На края се самоубиват! Но на кого му пука за тези хора?На никого нали? Освен на близките... целият свят се интересува само от клюките и парите!! А хората умират!!!

6

бургас

преди 9 години

Журналисти вие сте виновни! Хайде почвайте: хапчета, секти, баща й, полицая. И тук ли заболекаря е виновен? Не ви е срам дс трупате рейтинг от чуждото нещастие. Жалко за момочето

5

Питър Пан

преди 9 години

"тялото му е изплувало днес около 14.30 часа на брега пред ресторант "Мерси", но морето го е дръпнало отново навътре........Веднага е бил информиран Морският спасителен център, който се е включил в издирването с катер. Спасителната операция не открила момичето."КОЛКО СМЕ ЖАЛКИ............ФУ-У-У. Българска работа .

fallback