Снимка: Булфото, архив
fallback

Източват на язовир „Белизмата”, защото се предполага, че 45-годишният Здравко Гоцевски, адвокат от Банско, може да се е подхлъзнал и да е паднал във водата. Четвърти ден продължава търсенето на изчезналия мъж.

Oще по темата
Целият състав на парковата охрана към Национален парк ”Пирин”, служители на Районно управление „Полиция” - Банско и водолази продължават издирвателните мероприятия, които за сега са безуспешни, съобщи Йорданка Шаркова, говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград, цитирана от „Фокус”.

Общинска администрация-Банско също организира екип, който да се включи в търсенето на Здравко Гоцевски. То ще започне в 8.30 часа утре със сборен пункт пред язовир „Белизмата”.

Ще бъде претърсвана цялата местност около язовира.

Община Банско призовава всеки, който желае да се включи в издирването, да се обади на телефон 0885 727 210 - Георги Янчовичин, специалист „Гражданска защита”, за записване и повече информация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 9 години

А дано като го източат и спадне нивото човечеца да глътне малко въздух и да доплува до брега.

2

Анонимен

преди 9 години

Предолагат??!! Заради предположение, ще източите цял язовир......като е така, кажете ни дали е общински или под аренда, кой го държи, кой е тоя адвокат и защо е толкова важен! Много детайли липсват около този случай!

1

Стига бе!

преди 9 години

"Източват на язовир Белизмата"Хайде малко да се научите на български език, искате ли?

fallback