Снимка: архив, БулФото
fallback

Планинската спасителна служба (ПСС) издирва трима души в района на връх Ботев, съобщават от там за „Фокус”.

Младежите са тръгнали за връх Ботев неподготвени и са се изгубили.

Сигналът е постъпил в 23.00 часа снощи, оттогава екипите на спасителната служба издирват тримата.

Четири отряда на ПСС участват в издирвателната акция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 9 години

До психологСтига писа като "политолог" и си отговаря като "психолог" под всяка статия, че се излагаш. На колко си годинки ? 15 имаш ли ги ?

8

дядо

преди 9 години

@политолог,нещо май а?Томислав Дончев е съвършената калинка,като Миро Пачата,но понеже си гейбер си го споменал за да изглеждаш по-безпристрастен...за останалото си прав!На @психолог- няма смисъсъл да се отговаря-*** та дрънка,но понеже съм му обърнал внимание ще кажа-другарю гейбер @психолог,как виждате *** Буда в Европарламента-със "шмненти капелите" му,с "ние копаме трупове",с "Винету" от Карл "Маркс",или с обвинението,че Българите са "лош мат'реал"-та той е напълно завършен ***!

7

психолог

преди 9 години

Колко е точен коментара на 6 - политолог. Цяла година Станишев, Сидеров , Бареков и Пеевски ни обещават, че ще се борят против ГЕРБ за доброто на народа. И сега какво излезе доброто, всичките тези се писаха водачи на Евролистите с цел да избягат в Брюксел , а народа да духа супата. Най вероятно сега ще се борят за доброто на цяла Европа в някой луксозен ресторант с шампанско от 700 евро в ръка. Колкото и да не вярвате Б.Борисов засега си остава единствен честен политик и Държавник.

fallback